Aqua Queen – Sinkro spektakl uz glazbenu podlogu legendarnih britanskih rockera

Aqua Queen – Sinkro spektakl uz glazbenu podlogu legendarnih britanskih rockera

Arhiva Torpedo media

Plivačice KSP Primorje Aqua Maris će svoje revije izvesti uz nastup uživo možda i najvećeg europskog banda koji izvodi glazbu grupe Queen. To je beogradski band ”Queen real tribute” koji je u desetak godina postojanja obišao čitav svijet.

Rijeka – Koreografije na glazbu legendarne grupe Queen izvesti će osamdesetak plivačica Kluba svih uzrasta u nedjelju, 14. srpnja 2019. godine s početkom u 21:15 na Bazenima Kantrida, na završetku još jedne izuzetno uspješne sezone u kojoj su osvojeni naslovi državnih prvakinja i ostvareni zapaženi reprezentativni nastupi.

Plivačice će svoje revije izvesti uz nastup uživo možda i najvećeg europskog banda koji izvodi glazbu grupe Queen. To je beogradski band ”Queen real tribute” koji je u desetak godina postojanja obišao čitav svijet. Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su zapanjenu publiku, a 2008. u Zagrebu snimili su i live koji je izašao na DVD-u „Magic Rhapsody“. Detalji kojima bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su također fascinantni. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury uz nevjerojatnu sličnost glasa, gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk. Nakon nastupa na Kantridi nastupit će i na ATP turniru u Umagu.

Plivačicama ovo nije prvi ovakav nastup. Do sada je izvedeno ukupno deset uspješnih mjuzikala (teme iz mjuzikala “Chicago”, “Briljantin”, “Mamma mia” i druge), na ljetnim i božićnim revijama. Većinom su to revije koje su pripremile same trenerice Kluba, ali je klub ponosan i na suradnju s Hrvatskim narodnim kazalištem “Ivan pl. Zajc” u Riječkim ljetnim noćima 2009., 2010. i 2017. godine kada su bili sudionici programa.

Koreografije su pripremile trenerice Kluba, a scenu potpisuje Aleksandra Saršon Pezelj.

Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Kluba i na Korzu, a ako ih preostane moći će se kupiti i prije početka predstave na Bazenu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }