Aurora Borealis Shatro Festival – Uzbudljivo događanje dovodi vrhunske hip-hop i DnB glazbenike u Palach @ Rijeka

U subotu, 9. lipnja od 22 sata kreće zanimljivo događanje koje će spojiti mlađe i nešto iskusnije riječke hip-hop snage sa zanimljivim DJ-evima iz Rijeke i okolice. Oštre rime i prljavi beatovi zavladat će Palachom…

Rijeka – Uskoro, već u subotu 9. lipnja polarna svjetlost (Aurora Borealis) prvi puta će se moći vidjeti i iz Rijeke i to samo u OKC Palach. Naime, četvero mladih Riječana i Riječanki u sklopu Udruge Ri Rock i Music Box event menadžment radionice, uhvatili su se u koštac s organizacijom svojeg prvog događaja i to pod imenom „Aurora Borealis Shatro festival“.

– Zbog njihove velike ljubavi prema Hip Hop-u i DnB-u te zbog nedostatka istih na riječkoj glazbenoj sceni odlučili su se upravo za takav tip eventa. Glavna ideja mladih organizatora je već spomenuta polarna svjetlost i cijela tematika ovog događaja bit će isključivo posvećena tome, a da bi to postigli koristit će se neonskim ukrasima te bodypaintom s kojim će vas stručno osoblje ukrasiti pri ulasku u prostore kluba Palach, istaknuli su organizatori.

Sve posjetitelje očekuje vrlo zanimljiva postava na sceni. Od 22 sata na nju će stupiti prvo mlađe, a zatim i nešto starije snage riječke hip hop scene.

– Prvi nastupa Shegspir, mladi perspektivni reper iz Rijeke, na kojeg su prve asocijacije Shaggy, odnosno hašomanija, zafrkancija i veselo druženje.  Nakon njega na scenu dolazi Noddy Chi, koji osim solo karijere od nedavno djeluje i u riječkom Shamballa Kolektivu, te će za nas premijerno izvoditi svoj novi EP „U potrazi za smislom“ zajedno sa Shamballa Kolektiv supportom. Da bi ste se zagrijali za nadolazeće DnB ritmove pobrinut će se naš Beatbox majstor Toni Kurelić koji će prodrmati Palach do temelja, kazali su organizatori.

Hip hop dio programa završava u 24 sata, kada će na zadovoljstvo zadovoljstvo svih ljubitelja elektronske glazbe početi DnB ludnica,a otvara ju mladi, relativno novi DJ s Veprinca.

– Ime mu je Raul Bazjak aka Bassjak, njegove uratke smo imali priliku poslušati na manjim, kućnim party-ima, te sa sigurnošću možemo reći da će vas zabaviti dugim, prljavim bass linijama od kojih nećete moći prestati skakati i plesati. Nakon njega počinju Arboretum Kolektiv. Za sve vas koji za njih još niste čuli, oni su prava DnB senzacija iz Pule, mladi dečki s jednim ciljem, a to je održati dobar DnB na našim prostorima. Odlični energični nastupi pa tako i setovi u kojima se miješaju Liquid, Jump up te Deep bass malo će koga ostaviti ravnodušnim. Za sam kraj ostavili smo vam odličnog i iskusnog dj-a ravno iz Lovrana. Ignifer je u svojoj karijeri prošao popriličan broj pozornica i uvijek nailazio na samo dobre kritike. Kao i organizatore vodi ga čista ljubav prema glazbi i zato će puštati sve dok i posljednja osoba ne prestane plesati, poručili su organizatori.

Upad je 25 kuna do ponoći i 40 kuna iza ponoći.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }