Back to School neka bude cool! Akcije, popusti, besplatno fotografiranje školaraca i Luka Bulić za dobar start školske godine

Torbe, ruksaci, bilježnice, tenisice, kabanica ili nova lampa za radni stol, sve treba biti spremno za veliki početak. Ima li boljeg mjesta od Tower Centera Rijeka, kada je riječ o opremanju cijele obitelji za nove početke?

Rijeka – Ljeto nam se bliži kraju, s njim i školski praznici i godišnji odmori, a na vrata kucaju nove školske i poslovne obveze. Ponovni ili pak prvi polazak u vrtić ili školu važan je događaj u životu klinaca, ali i roditelja. Torbe, ruksaci, bilježnice, tenisice, kabanica ili nova lampa za radni stol, sve treba biti spremno za veliki početak. Ima li boljeg mjesta od Tower Centera Rijeka, kada je riječ o opremanju cijele obitelji za nove početke?

– Kako bi zauvijek zabilježili prve trenutke, od petka, 6. rujna do nedjelje 8. rujna, od 17 do 20 sati, u Tower Centeru Rijeka za vaše školarce pripremili smo profesionalno fotografiranje. Poklon fotografija sigurno će razveseliti školarce, ali i biti trajna uspomena u obiteljskom albumu. U subotu, 7. rujna točno u 18 sati, u Tower Center Rijeka nam stiže poznati komičar, voditelj, pjevač i zabavljač Luka Bulić, koji će izvesti svoje najveće „Bulhitove“  te pjesme iz emisije Luka i prijatelji. Kako iznenađenjima ne bi bilo kraja, pripremili smo niz akcija i popusta, poručili su iz riječkog trgovačkog centra.

Popis svih popusta potražite na stranicama Tower Centra Rijeka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!