Bermude su ponovo “in” – Ovo ljeto obilježava veliki povratak modnog hita iz devedesetih godina

Tower Lifestyle Magazin napravio je atraktivan izbor chic modela bermuda koje ćete pronaći u trgovinama Tower Centra. 

RESERVED, 149,90 KN NA SNIŽENJU 99,90 KN

Rijeka – Vrući ljetni dani donijeli su nam mnoštvo novih trendova koji predstavljaju spoj prozračnih materijala, zanimljivih uzoraka i boja. Lagani komadi koji istodobno privlače svojim modernim dizajnom savršen su izbor za ljetne mjesece. Upravo zato obožavamo bermude.

Da, dobro ste čuli, ovaj veliki hit iz devedesetih ponovno se vratio na modnu scenu i u trenu osvojio naša srca. Bermude spajaju opuštenost i eleganciju u jedno i zato odlično izgledaju u ležernim izdanjima, uparene s veselim t-shirtom, dok se u kombinaciji sa štiklama i ženstvenim topom pretvaraju u jedan od najpoželjnijih komada za izlaske i svečane prilike.

SPRINGFIELD, 75 KN

Zahvaljujući laskavom kroju visokog struka i širokih nogavica, bermude savršeno pristaju svakoj građi tijela. U ljetnu garderobu unose dozu šarma i daju nam prostora za kreiranje mnoštvo različitih outfita.

Osim klasičnih modela neutralnih boja, ovoga ljeta vladat će modeli jarkih te pastelnih nijansi, koje će istaknuti svaki stajling.

Bermude su it komad koji će ovoga ljeta zavladati ulicama te osvježiti naš ormar svojim jednostavnim, a opet efektnim dizajnom.

Tower Lifestyle Magazin napravio je atraktivan izbor chic modela bermuda koje ćete pronaći u trgovinama Tower Centra.