Besplatna pravna pomoć u Rijeci

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć u srijedu, 20. listopada, u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava. Više u nastavku

Rijeka – nakon kratke ljetne stanke, sljedeći će nas tjedan posjetiti Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu. Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Još jednom Vas molimo da obavijest o tome prenesete putem Vašeg medija.

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 20. listopada 2021. (srijeda) od 11:00 do 16:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Zbog osiguravanja provođenja potrebnih epidemioloških mjera, potrebno je rezervirati termin na broj telefona 051 211 888 (radnim danom od 10 do 16 sati). Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit.

Za više informacija, građani se mogu javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org ili na broj telefona 051/ 211-888. Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći na: http://klinika.pravo.unizg.hr/

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

Također, podsjećamo da sve žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!