Biciklisti ponovo uživali u šumama Loza i Lužina

Tradicionalna biciklijada okupila je ograničen broj biciklista koji su uživali zelenim kastavskim oazama, a bili su dobrodošli sudionici svih uzrasta i razina fizičke spremnosti

Rijeka –  Edukativno-rekreativna biciklijada koja vodi kastavskim šumama Loza i Lužina održana je i ove subote u dužini 25 kilometara. Tradicionalna biciklijada okupila je ograničen broj biciklista koji su uživali zelenim kastavskim oazama, a bili su dobrodošli sudionici svih uzrasta i razina fizičke spremnosti.

Šume Loza i Lužina isprepletene su brojnim šetnicama koje počinju i završavaju u Kastvu. Šume su zanimljive i postaju sve popularnije svim zaljubljenicima u prirodu zbog raznolikog drveća, bilja i cvijeća, a zaštitni znak su dolci i vrtače, a obilazak može posebno biti zanimljiv vozeći biciklu.

Za sve sudionike kastavske biciklijade šumama Loza i Lužina organizirana je stručna podrška iskusnih biciklista. Biciklijada se nakratko zaustavila na okrijepi u Brezi, baš u pravo vrijeme zbog prvih većih vrućina koje su stigle u Kastav. Također, organiziran je ručak za sudionike pod Gradskom ložom, posjeta Kući belice i degustacija vina.

 

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!