Biljne zadruge u teoriji i praksi: Susjedstvo Jelenje EPK organizira zanimljivu vrtlarsku radionicu

Biljne zadruge u teoriji i praksi: Susjedstvo Jelenje EPK organizira zanimljivu vrtlarsku radionicu

Ilustracija

Zainteresirane očekuje predavanje o biljnim zadrugama, skupini raznolikih biljaka koje vole rasti jedne uz druge i u tom rastu si međusobno pomažu i podržavaju se

Dražice – Susjedstvo Jelenje, jedno od 27 susjedstva Europske prijestolnice kulture, u sklopu programa Dnevnog boravka u petak 13. studenog 2020.g. poziva na edukaciju i druženje na otvorenom.

Od 15.00 do 16.30 sati na ulazu u nogometno igralište u Dražicama održat će se Vrtlarska radionica: biljne zadruge u teoriji i praksi.

Zainteresirane očekuje predavanje o biljnim zadrugama, skupini raznolikih biljaka koje vole rasti jedne uz druge i u tom rastu si međusobno pomažu i podržavaju se, a koje će održati Ivana Keller mag. ing. ekološke poljoprivrede i permakulturna dizajnerica te učiteljica vrtlarstva u Osnovnoj waldorfskoj školi Rijeka.

Nakon predavanja slijedi praktični dio na odabranoj zelenoj površini u Dražicama, gdje će biti riječi o tome kako dizajnirati biljnu zadrugu i kako minimalnim orezivanjem urediti obraslo grmlje te što učiniti s odrezanim granama.
Prijave na Vrtlarsku radionicu su obavezne putem e-mail adrese info@visitjelenje.hr ili na broj TZ Jelenje 091 40 60 900 ili na broj Udruge umirovljenika Jelenje 091 51 89 869.

Događanje je organizirano uz poštivanje svih važećih mjera za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se sudionici pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }