Black dimensions: Upoznajte Riječanku koja kreira cool odjeću i nakit od recikliranih materijala

Black dimensions: Upoznajte Riječanku koja kreira cool odjeću i nakit od recikliranih materijala

Foto: Black Dimension

– Temeljna ideja recikliranja je želja da starim i zaboravljenim stvarima udahnem novi život i unikatnost. Volim se igrati raznim materijalima i dizajnom pri tome koristeći kožu, filc, perle, zippere i tekstil, istaknula je Kristina Ružić.

Rijeka – Da je Rijeka grad kreativaca i jakih umjetničkih snaga dokazuje nam i talentirana Riječanka Kristina Ružić koja kreira unikatnu odjeću i cool nakit služeći se recikliranim materijalima kako bi starim i zaboravljenim stvarima udahnula novi život.

Kristina nam je otkrila kako nastaju njezine neobične kreacije, što ju inspirira u stvaranju te sve o budućim planovima i projektima koje ostvaruje pod brendom Black Dimension.

MAŠTA MOŽE SVAŠTA

– Dolazim iz Grada koji teče, a moja ljubav prema šivanju počela je u djetinjstvu. Već od malih nogu šivala sam odjeću za lutke, a kasnije za sebe i prijateljice. Tek prije 8 godina odlučila sam hobi pretvoriti u posao pokrenuvši brend Black Dimension koji se temelji na recikliranju. Moj moto je jednostavan i glasi – mašta može svašta!

UMJETNOST RECIKLIRANJA

– Temeljna ideja recikliranja je želja da starim i zaboravljenim stvarima udahnem novi život i unikatnost. Volim se igrati raznim materijalima i dizajnom pri tome koristeći kožu, filc, perle, zippere i tekstil.

– Osim nakita koji je ručno šivan, kreiram i odjeću i modne dodatke poigravajući se raznim tehnikama šivanja, bojama za tkanine, sprejevima i izbjeljivanjem.

LJEPOTA JE U MALIM STVARIMA

– Volim posao koji radim i inspiraciju pronalazim svakog dana: u prirodi, prijateljima, glazbi, plesu, ljudima koje susrećem, jogi, meditaciji…. Sve to upijam i pretvorim u svoje radove, objašnjava talentirana Riječanka.

I za kraj, Kristina nam otkriva velike planove za budućnost:

– Kako je potražnja za mojim proizvodima sve veća tako su i planovi za budućnost sve zanimljiviji. Jedan od njih je revija nakita koju pripremam s prijateljem za iduću godinu.

Kristini želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem stvaranju i s nestrpljenjem iščekujemo nove projekte, a sve njezine kreacije možete potražiti na Facebook stranici Black Dimension.

Foto: Black Dimension

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!