Bloger Krule gostuje ovog četvrtka na Food truck festivalu!

Ovog četvrtka, 01. srpnja u 20.00 sati Krule gostuje na Food truck festivalu Rijeci, koji je Riječankama i Riječanima u vrlo kratkom vremenu postao nezaobilazna ljetna destinacija.

Rijeka – Možda ime Jadranko Hodak izaziva poneku asocijaciju na društveni komentar, ali zato kao Bloger Krule ima zasluženi odjek na društvenim mrežama gdje ga prati više od 285 tisuća ljudi. Redovitim osvrtima na stanje u društvu i politici nudi “obranu i zaštitu od gluposti”.

Ovog četvrtka, 01. srpnja u 20.00 sati Krule gostuje na Food truck festivalu Rijeci, koji je Riječankama i Riječanima u vrlo kratkom vremenu postao nezaobilazna ljetna destinacija. Osim što se na festivalu može uživati u izvrsnoj hrani i cugi, posjetitelji se mogu opustiti i zabaviti uz bogat program i izvrsnu glazbu u hladovini Nugentovog parka, a sve će trajati do 11. srpnja.

Evo kako Bloger Krule sebe opisuje:
“Intelektualac, bauštelac, podstanar, rodom iz Like, bloger, običan čovjek s neobičnom vizijom koju baziram na onom što čujem na ulici… bauštele… kafane… Dođem kao glasnik onoga što narod kaže, samo, eto, ne napiše pa onda to napravim ja u pisanom obliku i to bez ikakve censure, a narod pročita pa kimne glavom u stilu “Dobro to ovaj reče”!”

Posjetiteljima Food truck festivala će Bloger Krule zasigurno izmamiti osmijeh na lice, a nakon stand up komedije slijedi DJ Boo Dale koji će se pobrinuti za dobru atmosferu i nakon Kruletovog nastupa.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }