Bogatim sportskim vikendom u Kostreni je obilježena 25. godišnjica Oluje

Bogatim sportskim vikendom u Kostreni je obilježena 25. godišnjica Oluje

FOTO: kostrena.hr

Proglašenje pobjednika i prigodni program za sve sudionike održani su u večernjim satima nedjelje na trgu ispred sjevernog ulaza u Sportsku dvoranu Kostrena

Kostrena – Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata Ogranak Kostrena, prigodnim je programom obilježila 25. godišnjicu vojno-redarstvene akcije Oluja. U sportskom dijelu programa na teniskim terenima u Žuknici održavao se dvodnevni teniski turnir, a u nedjelju 2. kolovoza, održan je malonogometni turnir te turnir u šahu, briškuli i trešeti. U malom nogometu prvo mjesto pripalo je ekipi iz Opatije, drugo mjesto veteranima Pomorca, a treće mjesto ekipi iz Crikvenice. U teniskom turniru prvo mjesto osvojio je Zoran Antić, drugo mjesto Damir Grbić dok je treći Egon Bobanović. Prvo mjesto na turniru u briškuli i trešeti osvojili su Vlado Arbanas i Josip Pleteš. Drugo mjesto osvojili su Mladen Kruljac i Davor Norac dok su treći Franjo Božinović i Jerko Jurić. Proglašenje pobjednika i prigodni program za sve sudionike održani su u večernjim satima na trgu ispred sjevernog ulaza u Sportsku dvoranu Kostrena.

U srijedu 5. kolovoza povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u 9 sati u crkvi sv. Lucije počinje sveta misa. Nakon mise u 9:45 sati kreće mimohod od crkve prema groblju u Sv. Luciji gdje će se položiti vijenci i upaliti svijeće na središnjem križu, spomeniku hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu i grobu kostrenskog branitelja Ivice Opačka-Paje, a potom i na središnjem križu i grobu kostrenskog branitelja Milana Balena na groblju u Sv. Barbari, kod spomen-ploče u Ulici hrvatskih branitelja te kod spomenika hrvatskim braniteljima A bojne.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!