Bojkot se prekida! Armada se vraća navijanju i na tribinama Rujevice protiv Lokomotive

Bojkot se prekida, naš zahtjev za micanjem Renata Pilipovića sa funkcije pomoćnog trenera je ispunjen! Vrijeme je da se vratimo jači i glasniji nego ikad, pokažemo svima još jednom tko smo i što smo te najvažnije gurnemo Rijeku do novih pobjeda – poručili su iz KN Armada.

Rijeka – Armada se vraća navijanju na tribinama Rujevice. Nakon odlaska trenera Igora Bišćana, uz kojeg je otišao i pomoćnik Renato Pilipović, riječka navijačka skupina odlučila je prekinuti bojkot i pozvati sve navijače da pruže podršku „bijelima“ u utakmici protiv Lokomotive.

– SVI U KOP! Bojkot se prekida, naš zahtjev za micanjem Renata Pilipovića sa funkcije pomoćnog trenera je ispunjen! Vrijeme je da se vratimo jači i glasniji nego ikad, pokažemo svima još jednom tko smo i što smo te najvažnije gurnemo Rijeku do novih pobjeda! Prvo mjesto i trofeji naše su želje i snovi. Borba za svaku pobjedu naša je realnost. GURATI TE NAPRIJED NAŠA JE ŽIVOTNA ZADAĆA! SAMI PROTIV SVIH, poručili su iz Armade u priopćenju na FB stranicama.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!