Bolt je stigao u Rijeku i najavio dodatne pogodnosti za vozače i korisnike

Kako su istaknuli, mogućnost povećanja zarade uvijek je dobrodošla, osobito kada se radi o karijeri u kojoj svoje vrijeme i smjene možete sami organizirati te uskladiti s osobnim preferencijama.

Rijeka – Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, donosi dodatne pogodnosti za vozače i korisnike u Rijeci. Vozači u Rijeci od sada voze sa stopostotnom zaradom te su korisnicima istovremeno omogućene još jeftinije vožnje.

– Bolt je već prepoznat kao jedna od najpristupačnijih opcija prijevoza na zahtjev te je ustrajan u svojoj misiji i želji da gradski prijevoz učini pristupačnijim, jednostavnijim i jeftinijim te istovremeno riješi probleme prijevoza i gradskih gužvi. Tvrtka vozačima partnerima nudi mogućnost korištenja brze aplikacije putem koje dolaze do svojih klijenata te vodi računa o potpunom održavanju, informiranju i reklamiranju same platforme. Prema tome, vozači partneri kao poduzetnici mogu biti fokusirani samo obavljanje svojih vožnji dok Bolt s druge strane osigurava da njihov poduzetnički poduhvat savršeno funkcionira i uspije. U skladu s tim, Bolt je vozačima odlučio omogućiti korištenje aplikacije za 0% provizije za razliku od konkurencije. Na taj način vozačima omogućuje maksimalnu zaradu bez uvjetovanja ekskluzivnosti. Osim toga, nove i postojeće korisnike platforme očekuju veliki popusti na vožnje uz koje će sve vožnje biti još pristupačnije, poručili su iz kompanije.

Kako su istaknuli, mogućnost povećanja zarade uvijek je dobrodošla, osobito kada se radi o karijeri u kojoj svoje vrijeme i smjene možete sami organizirati te uskladiti s osobnim preferencijama. Uvođenje dodatnih pogodnosti na području Rijeke još je jedan korak naprijed kojim će se tvrtka povezati s još više vozača i pružiti im odlične mogućnosti za vlastiti poslovni razvoj te korisnicima osigurati najbolju i najjeftiniju opciju za prijevoz gradom.

Bolt, bivši Taxify, je vodeća europska platforma koja je usmjerena na jednostavniji, brži i pouzdaniji urbani prijevoz. Platformu je osnovao Markus Villig, a pokrenuta je 2013. godine. Bolt je jedna od najbrže rastućih platformi za prijevoz u Europi i Africi, s investitorima koji uključuju Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital te suosnivača uspješnog startupa TransferWise Taaveta Hinrikusa. Bolt ima više od 25 milijuna korisnika u više od 30 zemalja diljem svijeta.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!