Budi šašavi znanstvenik: radionica za djecu ove subote u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

Šašavi znanstvenici okupiraju subotnje jutro u PMR, a ovoga su puta Mali izumitelji koji se bave eksperimentalnim (ne)zgodama i istražuju načine na koje veliki znanstvenici rade pokuse i stvaraju magiju.

Rijeka – Budi šašavi znanstvenik, prirodoslovna radionica za djecu starosti od 7 do 10 godina, održat će se ove subote, 8. svibnja, od 10 do 11.30 sati u Prirodoslovnom muzeju u Rijeci.

-Polaznici će u edukativnoj i interaktivnoj prirodoslovnoj radionici upoznati zabavnu stranu fizike, kemije, biologije i matematike. U tematskoj radionici otkrit će svijet prirodoslovlja na zanimljiv, drugačiji i neobičan način kroz teoriju, praktični rad, igru i kreativnost. Cilj je igrama i interaktivnim pokusima djeci proširiti znanje i interes za prirodne znanosti, najavljuju organizatori.

Program je namijenjen djeci školskog uzrasta (7-10 godina), a s obzirom na ograničen broj slobodnih mjesta, sudjelovanje je potrebno najaviti na e-mail edukacija@prirodoslovni.com ili telefonom na broj 051/553-669. Cijena radionice je 30 kn po djetetu, odnosno 20 kn za djecu iz iste obitelji, dok pratitelj djeteta ima besplatan ulaz.

Autorica i voditeljica radionice je Katarina Kolak, prvostupnica fizike (s naglaskom na eksperimentalnu fiziku).

Iz Muzeja mole roditelje da u prijavi, uz ime i prezime, naznače i dob djeteta, kao i da se izjasne oko suglasnosti za fotografiranje djece, odnosno je li ili nije roditelj suglasan da se fotografije snimljene u sklopu projekta Budi šašavi znanstvenik objavljuju na web stranicama Muzeja i Primorsko-goranske županije te u drugim oblicima javnog informiranja (dnevni tisak, letci, plakati, društvene mreže) u svrhu dokumentiranja i promocije programa Prirodoslovnog muzeja Rijeka.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!