ERSTE AD

Burger Fest Rijeka

Na riječki prostor stiže pravi gastronomski festival vrhunskih burgera s idejom uparivanja odgovarajućih craft piva

Rijeka – Na lokaciji Trg Riječke rezolucije (iza zgrade Radio Rijeka), festival će se održati u trajanju od 15.10. do 21.10. sa zanimljivim programom kojeg ćemo objaviti idući tjedan.

Posebitost
Kako smo već naglasili, posebitost ovog festivala je upravo u uparivanju vrhunski piva (kako stranih, tako i domaćih) s raznovrsnom ponudom burgera za svačiji ukus. Ovaj savršeni (i mnogima omiljeni) gurmanski fast food spoj, bit će dostupan i u dnevnoj i u večernjoj ponudi.

Radno vrijeme
Radno vrijeme festivala već je od 11:00h, što ga čini idealnim odabirom za brojne marende u doba visoke frekvencije „šetača“ na Korzu. Tijekom radnih dana, ponuda će biti dostupna do 22:00h, a vikendom se ona produljuje do dozvoljenih 00:00h.

Covid-19 mjere
Festival se održava na otvorenom i neće biti potrebne Covid putovnice. Bit će omogućena dezinfekcija na licu mjesta i organizatori se oslanjaju na odgovornost pojedinaca – posjetitelja.

Slobodan ulaz
Ulaz na festival je slobodan, a na svakoj kućici zasebno se naplaćuje vaš gurmanski odabir.

Ponuda burgera
Gastronomsku ponudu zaokružuju 3 ugostitelja, već dobro poznata riječkoj sceni.

Istarski Pelagius povest će Burger Fest s bogatom ponudom čiju će glavnu ulogu voditi burger „Manjada“ od bifteka, zatim burger od boškarina, a uz njega će se moći isprobati i fish burger, kao i sve traženija vegetarijanska opcija. Uz burgere, Pelagius priprema i drugačiju ponudu za prolaznike željne street zalogaja.

Riječki Foodie također priprema odličnu burger ponudu, a uz nju zaduženi su i za vrhunske slastice koje će zadovoljiti sve ljubitelje slatkog. Tasty burger u brioche pecivu s duplom pljeskavicom, Picante s Jalapeño papričicom i Beefsteak burger oduševit će publiku željnu pravih gurmanskih spojeva.

King’s caffe Food Pub, već jako dobro poznat riječkoj burger sceni, pripremit će specijalno kreiranu Burger Fest ponudu, a bit će dostupan i vrhunski janjeći burger. Uz praktične veličine gurmanskih burgera, moći će se isprobati različiti okusi po odličnim cijenama. Svoju burger ponudu, King’s će, naravno, popratiti i pivom vlastite proizvodnje.

Uz navedene sudionike bit će i posebna kućica organizatora – Taste of Magic uz posebnu ponudu burgera s odležanom junetinom i burratom te burgera s tartufatom.

Ponuda piva
Domaće pivovare: Zmajska pivovara, Bura Brew, Nova Runda, LDB Studentsko, King’s Caffe
Strana piva: Brewdog, Rouge, Ayinger

Glazbeni program
Festival će svakodnevno biti popraćen i glazbenim sadržajem. Uz Dboki Light&Sound, publiku će zagrijati DJ Rea, DJ Tommy te PachaMama Street Connection.

Sponzori
Svoj doprinos manifestaciji dali su: Istra Adventure, Juta Spiza i Tehnoline

Pratite Burger Fest Rijeka na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/burgerfestrijeka
Instagram: https://www.instagram.com/rijekaburgerfest/

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }