Čajanka kod Šeširdžije – Plesnim pokretima skupina Ri Dance posjetitelje Trsatske Gradine odvesti će u svijet mašte

Više od 50 izvođača poziva posjetitelje na „Čajanku kod Šeširdžije“ kada će svojom energijom i skladom plesnih pokreta posjetitelje uvesti u svijet plesa i mašte te ovu ljetnu noć pretvoriti u neponovljiv doživljaj u kojem se sljubljuju ljepota pokreta, bogatstvo arhitekture te doživljaj glazbe.

Rijeka – Među zidine Trsatske gradine u četvrtak, 12. srpnja, ‘ulazi’ još jedna od tematsko – konceptualna manifestacija Ljeta na Gradini.

– Gradina Dance Art – manifestacija temelji se na plesnom pokretu namijenjenom jedinstvenom prostoru srednjovjekovnog kaštela. Plesačice skupine Ri Dance posjetiteljima će prikazati umjetnost pokreta te scenskim elementima stvoriti neponovljiv ugođaj protkan maštovitim plesnim koracima. Više od 50 izvođača poziva posjetitelje na „Čajanku kod Šeširdžije“ kada će svojom energijom i skladom plesnih pokreta posjetitelje uvesti u svijet plesa i mašte te ovu ljetnu noć pretvoriti u neponovljiv doživljaj u kojem se sljubljuju ljepota pokreta, bogatstvo arhitekture te doživljaj glazbe. U glazbenom dijelu nastupat će sedmoro pjevača koji su inače članovi Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan, a ovogodišnju izvedbu obogatit će najmlađe plesačice skupine Ri Dance, poručili su organizatori.

Umjetnički tim čine Dolores Bugarin, Martina Laginja, Suzana Novaković, Pavla Pinezić, Andrea Šikljan, Larisa Štefančić i Hela Žuljević.

Ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 sati, a manifestacija počinje sat vremena kasnije. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!