Casabianca, predstava u kojoj glume Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca rasprodana u oba termina na Crekvini

Đurđa i Franko, Irena i Mario osmislili su predstavu kojom žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života, što će im, poznavajući ovaj dvojac, zasigurno uspjeti!

Kastav – Irena Grdinić i Mario Lipovšek, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu „CASABIANCA“ kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Oni su Đurđa i Franko. Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja. Gledali su „Casablancu“ i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke.

Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema. Jer kao što bi rekao Franko: „Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..“.

Hvala! Ovo se retko kad i retko kemu dogaja! Va rekordnemu roku rasprodane čak dve predstave Casabiance! Srce kot Učka! Nadamo se da vas nećemo razočarat! Hvala i Vidimo se! Irena Grdinic kot Đurđa i ja kot Franco, emotivnom objavom na svom Facebook profilu zahvalio se Mario Lipovšek Battifiaca.

U očekivanju barem još jednog termina ove tražene predstave, Ireni i Mariu želimo svu sreću i uspješan nastup na kastavskoj Crekvini u oba termina, 22. i 23. kolovoza.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }