Ciklus hit komedije nedjeljom u Zajcu dovodi cabaret “Joj, Hrvati!”

Kako je izgledao dolazak Hrvata, kako je protekao susret gradonačelnika i Nikole Tesle, kako je Zajc pisao operu “Nikola Šubić Zrinjski”, ima li istine u uzrečici da je “povijest učiteljica života”, te što će se dogoditi s Hrvatima za 250 godina?

Rijeka – U sklopu novog ciklusa “HA HA HNK! – Hit komedije nedjeljom u Zajcu” 18. listopada s početkom u 19 sati u hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. zajca  gostovat će cabaret “Joj, Hrvati!”, popularna predstava Lude kuće koja će vas zasigurno nasmijati.

Kako je izgledao dolazak Hrvata, kako je protekao susret gradonačelnika i Nikole Tesle, kako je Zajc pisao operu “Nikola Šubić Zrinjski”, ima li istine u uzrečici da je “povijest učiteljica života”, te što će se dogoditi s Hrvatima za 250 godina? Odgovore ćete pronaći u ovom ludom cabaretu koji na zabavan i duhovit način vodi publiku na neočekivano putovanje u hrvatsku budućnost evocirajući hrvatsku prošlost. Autori se igraju sa stereotipima, propituju naše društvo, to kakvi bismo zapravo željeli biti.

Za odlične songove u cabaretu odgovoran je Mario Mirković i njegov ShyBy Studio, za scenski pokret koreografkinja Ida Jolić, maštovite kostime osmislila je Elvira Ulip, a plakat je izradio Mario Jurjević. Uz odličnu glumačku ekipu koju čine Ivana Đuričića, Juditu Franković Brdar, Peđu Gvozdića, Tanu Mažuranić i Paolu Slavicu, zabava je zagarantirana.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }