Cody McClain Brown u gostima: Sutra predstavljanje knjige Hrvatska uzvraća udarac

Autor nas ponovno oduševljava djelom Hrvatska uzvraća udarac, u kojem se bavi sljedećim temama: kako u Hrvatskoj kupiti stan i nositi se s nevjerojatnom količinom birokracije, kako savladati osnove njemu izuzetno teškog hrvatskog jezika i upustiti se u svakodnevnu komunikaciju, kako se nositi s nostalgijom, steći prijatelje i razumjeti vlastitu punicu…

Rijeka – “Splitski zet”, zagrebački profesor i iznimno rado čitani autor već druge knjige o životu u Hrvatskoj, Cody McClain Brown, prvi će se puta predstaviti publici Gradske knjižnice Rijeka sutra, u petak, 9. studenog u 18 sati u Ogranku Trsat/American Corneru Rijeka (prizemlje Dvorane mladosti).

Njegova prva knjiga Propuh, papuče i punica objavljena je 2014. godine, i to istovremeno na hrvatskom i engleskom jeziku. U ovoj knjizi, “koju je još uvijek teško uloviti da hladi pete na  policama knjižnice”, autor je sabrao tekstove objavljivane na njegovom internetskom dnevniku, blogu Zablogreb. Već prije objavljivanja knjige oko tekstova se pričalo nadugačko i naširoko po Hrvatskoj, prvenstveno zbog nezaboravnog pogleda na život u nas kroz oči pridošlice, Amerikanca kojemu je ideja “pazi se da te ne ulovi propuh” bila potpuno nova, ali nadasve zabavna.

Sada, pola desetljeća kasnije, autor nas ponovno oduševljava djelom Hrvatska uzvraća udarac, u kojem se bavi sljedećim temama: kako u Hrvatskoj kupiti stan i nositi se s nevjerojatnom količinom birokracije, kako savladati osnove njemu izuzetno teškog hrvatskog jezika i upustiti se u svakodnevnu komunikaciju, kako se nositi s nostalgijom, steći prijatelje i razumjeti vlastitu punicu…

No, osim čitanjem knjige Hrvatska uzvraća udarac, detalje poput toga zašto je ponovno oživio svoj popularni blog na novoj adresi te što sljedeće možemo očekivati od autora ovog ćemo puta moći otkriti uživo, u Mjesecu hrvatske knjige, u Ogranku Trsat.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!