59-godišnjak priveden jer je vrijeđao, prijetio i fizički napao službenu osobu

Autor: Portal Torpedo 21.01.2022

wp-content/uploads/2021/12/policija-ilustracije-4-2400x1524 c.jpg

Osim što je verbalno vrijeđao službenu osobu dok je obavljala inspekcijski nadzor u ugostiteljskom objektu, 59-godišnjak joj je uputio i ozbiljne prijetnje, a u nastavku je i fizički napao

Rijeka - Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje te prisile prema službenoj osobi.

Riječ je o osumnjičeniku koji je u subotu, 15. siječnja oko 22 sata, u ugostiteljskom objektu na području Klane, verbalno napao 38-godišnju hrvatsku državljanku u vrijeme dok je kao službena osoba obavljala inspekcijski nadzor.
Pri tome ju je vrijeđao i uputio joj ozbiljne prijetnje, a u nastavku je i ispred spomenutog lokala fizički napao, izvlačeći je iz osobnog vozila kojim je namjeravala napustiti mjesto događaja.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, zbog osnova sumnje na počinjenje navedenih kaznenih djela, 59-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.