73-godišnjak provalio u trgovački centar

Autor: Sanja Tumara 02.08.2022

wp-content/uploads/2021/12/lisice-policija.jpgFoto: arhiva

Iz ureda mjenjačnice na području Cresa otuđio je više desetaka tisuća kuna. Drugi je, pak, dvojac krao na području Krka. Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka pronašli su ih i uhitili u Rijeci.

RIJEKA - Podnošenjem kaznene prijave protiv 73-godišnjeg državljanina Srbije za počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres. Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je tijekom prošlog vikenda, 30./31. srpnja, provalila u trgovački centar na području Cresa i iz ureda mjenjačnice otuđila više desetaka tisuća kuna. Ovim kaznenim djelom oštetila je tvrtku sa sjedištem u Cresu. Završetkom kriminalističkog istraživanja protiv 73-godišnjaka podnesena je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je priveden pritvorskom nadzorniku, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.
Dvoje hrvatskih državljana kazneno je prijavljeno po dovršenom kriminalističkom istraživanju za počinjenje dviju krađa na području Krka. Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka pronašli su ih i uhitili u Rijeci te u suradnji s krčkom policijom istraživanjem utvrdili kako su u ožujku u dva navrata iz dvije trgovine u Krku otuđili različite predmete u vrijednosti od oko sedam tisuća kuna. Tako su materijalno oštetili dva trgovačka društva sa sjedištem u Krku i Zagrebu. Zbog osnovane sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađe, oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, objašnjavaju u policiji.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...