[VIDEO] Beach bar u Kostreni u potpunosti izgorio

Autor: Portal Torpedo 27.08.2023

sunset_beach_bar_kostrena-54980 Sunset Beach bar (snimio: čitatelj)

Do završetka očevida bit će zatvoren pristup cestom od parkirališta Nova voda prema obalnom putu i plažama te dio obalnog puta oko požarišta.

pozar_kostrena_2023

Kostrena - Jutros oko 3:40 sati u Kostreni se dogodio požar u ugostiteljskom objektu "Sunset Beach Bar" ispod parkirališta Nova voda. Ugostiteljski objekt površine oko 100 m2 u potpunosti je uništen. Na intervenciju je izašla Javna vatrogasna postrojba Rijeka sa 7 vatrogasaca i dva vozila. Požar je u 4:35 ugašen,a DVD Kostrena osigurava požarište. U tijeku je očevid kako bi se utvrdili uzroci požara. Do završetka očevida bit će zatvoren pristup cestom od parkirališta Nova voda prema obalnom putu i plažama te dio obalnog puta oko požarišta.

sunset_beach_bar_kostrena_ Sunset Beach bar (snimio: čitatelj)

U požaru je oštećena i cijev vode koja ide prema plaži Nova voda pa do sanacije cijevi neće biti u funkciji tuš na spomenutoj plaži.

Policija za sada ne iznosi detalje vezane uz ovaj slučaj, ali jedan od suvlasnika Josip Škundrić prokomentirao je našu objavu i tvrdi da zna tko stoji iza paleža.

- Ja sam jedan od vlasnika. Požar je podmetnut od strane moje bivše djevojke koja mi mjesecima prijeti,uništava imovinu, prijetila da će me izbosti nožem i da će mi uništiti život. Sve je prijavljivano policiji no naravno ništa nije poduzeto, napisao je Josip Škundrić ispod naše objave o požaru.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...