Dilera i kupca u riječkom parku privela policija: Prodao mu gram marihuane, a kod sebe imao još pet

Autor: Portal Torpedo 27.12.2022

wp-content/uploads/2021/07/policija-uhićenje-ilustracija.jpg

Jedan od osumnjičenika je tada pokušao pobjeći policajcima, no ubrzo su ga sustigli u Parku Nikole Hosta te uhitili i priveli na postupanje.

Rijeka - Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka sankcionirana su dvojica hrvatskih državljana zbog sumnje u zlouporabu droge.

Riječ je o osobama koje su policijski službenici interventne policije prilikom provedbe nadzora, tzv. ulične redukcije, 23. prosinca zatekli u Rijeci u posjedovanju droge marihuana. Jedan od osumnjičenika je tada pokušao pobjeći policajcima, no ubrzo su ga sustigli u Parku Nikole Hosta te uhitili i priveli na postupanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je spomenuti osumnjičenik kod sebe imao oko 5,3 grama droge marihuana, pakirane u vrećicama, a 1 gram te droge je prodao zatečenom drugom osumnjičeniku.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je njegov „kupac“ prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Više sa portala torpedo.media ...