Dva puta prekršila mjeru izolacije, sumnjiči se za kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 21.01.2022

wp-content/uploads/2021/12/uhi%C4%87enje.jpg

42-godišnjakinja se sumnjiči i za kazneno djelo prijevare i prijetnje budući da je ozbiljno zaprijetila 53-godišnjem hrvatskom državljaninu, koji ju je tražio povrat nekoliko tisuća kuna.

Rijeka - Po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka, 42-godišnja hrvatska državljanka sumnjiči se za počinjenje kaznenih djela širenje i prenošenje zarazne bolesti, prijevara i prijetnja.

Osumnjičenu 42-godišnjakinju je 12. siječnja ove godine na području Gornje Vežice u Rijeci zaustavila prometna policija te je utvrđeno da upravlja vozilom u vrijeme dok joj je određena mjera izolacije (liječenje u kući) zbog dijagnosticirane bolesti COVID-19.

Također, utvrđeno je da je mjeru izolacije ponovo prekršila i nakon dva dana, 14. siječnja. Naime, tada je ispred jedne od stambenih zgrada u Rijeci ozbiljno zaprijetila 53-godišnjem hrvatskom državljaninu, koji ju je tražio povrat nekoliko tisuća kuna, budući da mu u dogovorenom roku nije vratila posuđeni novac.

Osumnjičena je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u priopćenju PU primorsko - goranske.