Dvojica teško ozlijeđena u prometnoj nesreći na Hreljinu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 09.09.2022

wp-content/uploads/2020/11/nesre%C4%87a-krk-dvoje-poginulih-5.jpgFOTO: Ilustracija

Prema dosad utvrđenom do prometne nesreće je došlo radi neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, uslijed čega je vozilo u zavoju prešlo izvan kolnika te između ostalog u udarilo metalne nosače prometnog znaka i zid zgrade.

Hreljin - Jučer, 8. rujna oko 21.25 sati na području Hreljina dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđena dvojica državljana Bosne i Hercegovine, u dobi od 25 i 28 godina. Spomenuti su u prometnoj nesreći sudjelovali s osobnim vozilom marke BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo iz smjera Križišća u smjeru Praputnjaka.

Prema dosad utvrđenom do prometne nesreće je došlo radi neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, uslijed čega je vozilo u zavoju prešlo izvan kolnika te između ostalog u udarilo metalne nosače prometnog znaka i zid zgrade. Također, utvrđeno je kako ozlijeđeni tijekom vožnje nisu koristili sigurnosni pojas.

Zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći i pružanja liječničke pomoći, spomenuta dvojica državljana Bosne i Hercegovine su prevezeni u KBC Rijeka. Promet ovom dionicom bio je u prekidu do 22.30 sati.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti i relevantnih činjenica ove prometne nesreće.

Više sa portala torpedo.media ...