Kazneno i prekršajno prijavljen zbog proizvodnje i prodaje droge

Autor: Portal Torpedo 27.01.2022

policija-68710

Iz priopćenja Policijske uprave primorsko-goranske doznajemo da je 35-godišnjaku s područja Viškova oduzeto nešto više od jednog kilograma marihuane, desetak sjemenki indijske konoplje, digitalna vaga ...

Rijeka - Hrvatski državljanin u dobi od 35 godina nadležnom državnom odvjetništvu kazneno je prijavljen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, stoji u policijskom priopćenju.

U sklopu kriminalističkog istraživanja policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka, na području Viškova obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenika. Pri tom je pronađeno i oduzeto nešto više od jednog kilograma marihuane, desetak sjemenki indijske konoplje, digitalna vaga i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 35-godišnjak drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Osim toga, policija ga je nedavno zatekla i s manjom količinom marihuane i tzv. speeda te je zbog neovlaštenog posjedovanja droge protiv njega podnijet optužni prijedlog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporaba droga, stoji u priopćenju Policijske uprave primorsko-goranske.