Loša sreća: Zatekli ga u provali pa mu otkrili više kaznenih djela

Autor: Portal Torpedo 10.03.2023

wp-content/uploads/2021/12/policija-ilustracije-5-2400x1524_c-1.jpg

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Rijeka - Policija je jučer, 9. ožujka u ranim jutarnjim satima zaprimila dojavu u provali u trgovini na području Rujevice u Rijeci. Po dolasku na mjesto događaja policijski službenici su u garaži trgovine zatekli 20-godišnjeg hrvatskog državljanina kod kojeg je pronađen odvijač, baterijska lampa i ostali predmeti koji se dovode u vezu s navedenim kaznenim djelom. Osumnjičenik je priveden u policijsku postaju radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

Utvrđeno je da je zajedno s još jednom osobom u studenom prošle godine na Krnjevu u Rijeci provalio u skladište benzinske postaje na području Krnjeva u Rijeci te su otuđili metalni trimer za košenje trave.

Osim toga, u svibnju 2021. godine je s još nekoliko osoba s gradilišta na području Srdoča u Rijeci otuđio stroj za žbukanje, oko 100 metara električnih kabela, zatim oko 35 metara crijeva za žbukanje, oko 25 rola izolacijskog materijala i druge predmete. Također, tijekom ožujka i srpnja prošle godine na području Škurinja i Drenove u Rijeci s dva osobna vozila otuđili su katalizatore.

Materijalno su oštećene tvrtke iz Zagreba, Rijeke i Viškova i dvoje hrvatskih državljana za više od 1090 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađa, jedne teške krađe i teške krađe u pokušaju, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...