Mladići BMW-om „driftali“ po stazi na Platku, a potom fizički napali muškarce

Autor: Portal Torpedo 30.01.2023

platak_-18346 Foto: ilustracija

Mladići su prigovorima na njihovo ponašanje uzvratili šakama.

Platak – Platak je jedno od skijališta Primorsko-goranske županije, a osim skijanja ovdje se posjetitelji mogu i sanjkati, grudati te uživati u mnogobrojnim snježnim radostima. Ipak, čini se kako to nije svima potpuno jasno. Barem ne ekipi koja se uređenim stazama za skijaše i sanjkaše odlučila „provozati“ ne sanjkama ili skijama, već BMW-om.

Kako navodi Indeks.hr, trojica su mladića u nedjelju, odnosno jučer navečer automobilom marke BMW došla na stazu za skijanje i sanjkanje te ondje počela „driftati“. Kada im je jedan od posjetitelja koji su se tamo zatekli to spočitnuo, verbalno su ga, a potom i fizički napali. Napadnutom muškarcu u pomoć je pritekao drugi muškarac, ali je i on završio s ozljedama. Incident je policija potvrdila, a više će informacija biti poznato nakon istrage.

Inače, nije tajna kako je parkiralište na Platku vrlo popularno među mlađom populacijom što se tiče „driftanja“ kada padne snijeg, ali čini se kako je od asfaltirane površine ovoga puta staza bila zanimljivija.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...