Mošćenice: Vozač iz jučerašnje prometne nesreće teško ozlijeđen

Autor: Portal Torpedo 11.05.2023

prometna_moscenice_moscenicka__2_

Očevidom je utvrđeno kako 21-godišnji vozač osobnog vozila nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti pa je na nizbrdici prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario sa specijalnim vozilom vatrogasne službe.

Mošćenice - U prometnoj nesreći što se dogodila jučer oko 15 sati u mjestu Mošćenice na području Mošćeničke Drage, ozlijeđen je 21-godišnji hrvatski državljanin.

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 21-godišnjak upravljao osobnim vozilom marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, kolnikom Županijske ceste 5082 iz smjera Mošćenica prema Mošćeničkoj Dragi gdje nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku.

prometna_moscenice_moscenicka_draga__1_

Tako je dolaskom do nepreglednog zavoja u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i nekontrolirano se kretao na nizbrdici te prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se izravno sudario sa specijalnim vozilom vatrogasne službe, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji hrvatski državljanin.

Vozač osobnog vozila je u nesreći zadobio teške ozljede i nalazi se na liječenju u KBC Rijeka.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana evidentirano je 14 prometnih nesreća u kojima je osim spomenutog 21-godišnjaka još jedna osoba teško, a tri su lakše ozlijeđene.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...