Neovlašteno ušli u tuđi stan te ga koristili kraće vrijeme

Autor: Portal Torpedo 08.12.2022

lisice

Oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Rijeka - Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana zbog počinjenja kaznenih djela teške krađe u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, a koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Riječ je o 33-godišnjakinji i 40-godišnjaku koje policija sumnjiči da su tijekom studenoga provalili, a u prosincu i neovlašteno ušli u stan na području Turnića, u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, te u istom bez dozvole boravili kraće vrijeme.

Tijekom istraživanja utvrđeno je kako je prošli tjedan 33-godišnjakinja počinila i drsku krađu u Rijeci na području Podmurvica kada je u kiosku od djelatnice otela iz ruke kutiju cigareta te pobjegla. Tako je zagrebačku tvrtku oštetila za 30-ak kuna.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 33-godišnjakinja i za kazneno djelo teške krađe na drzak način.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...