Policija: Motociklist koji je jučer smrtno stradao, udario je u zaustavljeno ophodarsko vozilo

Autor: Sanja Tumara 15.06.2024

policija_nesreca_ilustracija_promet__2_ Foto: ilustracija

Motociklist je od udara pao na kolnik te je u tom trenutku u njega udarilo osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu nesreće.

Rijeka – Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je da se jučer oko 20.15 sati na autocesti A7 dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 44-godišnji motociklist, u čemu smo jučer izvijestili.

Naime, 44-godišnjak je upravljao motociklom riječkih registracijskih oznaka i kretao se autocestom A7 iz smjera Svetog Kuzma u smjeru Orehovice. Dolaskom na čvor „Rijeka-Istok“, prilikom mijenjanja prometne trake koja je namijenjena za isključivanje u smjeru DC 404, motociklom je udario u zaustavljeno teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka koje je obavljalo ophodarsku djelatnost i osiguravalo skup vozila (teretno s poluprikolicom) koje se nalazilo u kvaru.

Nakon toga, motociklist je od udara pao na kolnik te je u tom trenutku u njega udarilo osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnji vozač.

Motociklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva u Rijeci, a promet je navedenom dionicom autoceste od 22.14 do 23.33 sati bio u prekidu te se preusmjeravao okolnim pravcima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...