Preprodavao šteke cigareta – završio u pritvoru s još petoricom

Autor: Portal Torpedo 17.05.2024

lisice Foto: ilustracija

Policija 46-godišnjaka dovodi u vezu s 43-godišnjakom kojemu je prodao najmanje 50 kutija (šteka) cigareta bez propisanih duhanskih markica Ministarstva financija.

Rijeka - U nastavku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko-goranske kazneno je procesuiran 46-godišnji hrvatski državljanin.

Riječ je o osobi koju se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina.

Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, obavljena je pretraga doma i prostorija kojima se 46-godišnjak koristi na području Rijeke gdje je pronađeno i oduzeto 60 komada raznih cigareta bez propisanih duhanskih markica nadležnog Ministarstva Financija, zatim novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Policija ga dovodi u vezu s 43-godišnjim hrvatskim državljaninom kojemu je u prethodnom razdoblju prodao najmanje 50 pakiranja kutija (šteka) cigareta bez propisanih duhanskih markica, a koje je 43-godišnjak dalje preprodavao trećim osobama.

Protiv obojice osumnjičenika podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljena trgovina.

Osumnjičeni 43-godišnjak je prošlog tjedna uhićen te pritvoren s još petoricom osumnjičenika radi počinjenja kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...