Pritvoren zbog pokušaja ubojstva na Zametu

Autor: Portal Torpedo 21.11.2022

wp-content/uploads/2021/12/lisice-policija.jpg

Policija ga sumnjiči da je 19. studenoga došavši do stana na području Zameta u Rijeci, teško ozlijedio 40-godišnjeg hrvatskog državljanina, kojem je zadao ubodnu ranu.

Rijeka - Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

Policija ga sumnjiči da je 19. studenoga došavši do stana na području Zameta u Rijeci, teško ozlijedio 40-godišnjeg hrvatskog državljanina, kojem je zadao ubodnu ranu. U daljnjoj namjeri činjenja kaznenog djela osumnjičenog su spriječile druge osobe, nakon čega se udaljio s mjesta događaja, ali su ga policijski službenici istog dana pronašli na području Kantride i uhitili. Radi pružanja liječničke pomoći ozlijeđeni 40-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka, gdje je i utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Po završetku kriminalističkog istraživanja policija je protiv osumnjičenog 35-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Više sa portala torpedo.media ...