Regitracijske tablice s neregistriranog Fiata postavio na tehnički neispravan Alfa Romeo

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 13.01.2022

wp-content/uploads/2019/11/Na-podru%C4%8Dju-Crikvenice-uhi%C4%87en-jedan-od-najtra%C5%BEenijih-hrvatskih-bjegunaca.jpg

Po okončanju istraživanja je 20-godišnjak, pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Rijeka - Kaznenom prijavom protiv 20-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Sumnjiči se jer je u petak, 7. siječnja na području Drenove u Rijeci upravljao osobnim vozilom s nepripadajućim registracijskim oznakama. Naime oko 14 sati su ga u prometu zatekli policijski službenici interventne jedinice policije dok je upravljao vozilom marke Alfa Romeo, riječkih registracijskih oznaka, a na kojemu su bile registracijske oznake drugog osobnog vozila marke Fiat.

Priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je registracijske tablice s vozila Fiat, kojemu je tehnička registracija istekla još 2017. godine, postavio na također neregistrirano i tehnički neispravno vozilo Alfa Romeo od studenoga 2018. godine.
Po okončanju istraživanja je 20-godišnjak, pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, stoji u priopćenju PU primorsko - goranske.