[VIDEO] Stiglo policijsko izvješće: Uzrok požara na Kozali je kvar na vozilu Čistoće

Autor: Portal Torpedo 30.03.2024

pozar_cistilica_rijeka_2024_vatrogasci

Nastala materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća eura, a osim riječkog komunalnog društva, oštećeno je i troje hrvatskih državljana.

Rijeka - Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka proveli su očevid prometnog događaja na cesti, odnosno požara radnog stroja što je jutros buknuo oko 8.30 sati na području Kozale u Rijeci.

Prema utvrđenom, zbog tehničkog kvara na radnom stroju komunalnog društva došlo je do požara.

cistoca_pozar_

Naime, radnim strojem je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin čisteći kolnik na raskrižju ulica Bože Milanovića i Aleksandra Mamića kada je uočio dim i vatru u radnom stroju te je pokušao ugasiti. Pri tome je iz radnog stroja iscurilo gorivo koje se zapalilo i zahvatilo tri osobna vozila koja su bila parkirana uz kolnik.

pozar_cistilica_rijeka_2024_vatrogasci__2_

Od navedenih vozila, u požaru je osim radnog stroja i vozilo marke Fiat Panda u potpunosti izgorjelo, dok je Seat većim dijelom, a Mercedes djelomično oštećen. Požar su ugasili pripadnici JVP Rijeka i u njemu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nastala materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća eura čime je uz riječko komunalno društvo oštećeno i troje hrvatskih državljana.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...