Ubojstvo u Mihačevoj Dragi: Jedan od preminulih muškaraca osuđeni ubojica

Autor: Portal Torpedo 13.05.2024

ubojstvo_skurinje_03

Nakon počinjenja zločina D.B. je zaprimljen na psihijatrijski odjel Opće bolnice Bjelovar.

Rijeka – Priča o ubojstvu i samoubojstvu koje se jutros dogodilo u Mihačevoj Dragi dobila je nove jezive detalje. Jedan od preminulih muškaraca, 38-godišnji D.B. 2012. godine u Bjelovaru je ubio tadašnjeg partnera. Ubojstvo se dogodilo 22. travnja u 15:30 sati, a D.B. je 47-godišnju žrtvu nekoliko puta ubo nožem u gornji dio tijela. Nesretnik je preminuo na mjestu. Par se i prije tragičnog događaja fizički sukobljavao pa je u njihovom domu nekoliko puta intervenirala policija, prenosi index.hr.

Nakon počinjenja zločina D.B. je zaprimljen na psihijatrijski odjel Opće bolnice Bjelovar te je potom osuđen na sedam godina zatvora.

Podsjetimo, 44-godišnji A.B i 38-godišnji D.B. živjeli su u životnom partnerstvu. Jedan muškarac izbo je drugoga, da bi potom ozlijedio sebe. Obojica su preminula u KBC-u Rijeka.

Prema izjavama susjeda, 44-godišnji A.B. bio je korisnik nužnog smještaja te je u Mihačevoj Dragi stanovao u sobi od 16 kvadrata, a prije godinu i pol dana D.B. se k njemu doselio. A.B. je bio mirna i povučena osoba, dok je D.B. bio ovisnik agresivna ponašanja koji je verbalno i fizički zlostavljao ubijenog A.B., a slične je probleme radio i drugim susjedima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...