Uhićen 22-godišnjak koji je pokrao riječke ugostitelje

Autor: Portal Torpedo 07.09.2022

wp-content/uploads/2021/07/policija-uhi%C4%87enje-ilustracija.jpg

Ukupna materijalna šteta počinjena ovima kaznenim djelima se procjenjuje na oko 20 000 kuna, a oštećeni su riječki ugostiteljski obrti.

Rijeka - Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je ovo ljeto, tijekom mjeseca srpnja i kolovoza, počinio šest kaznenih djela teške krađe provaljivanjem, a početkom rujna još jedno istovrsno kazneno djelo, kao i kazneno djelo krađe. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je sva kaznena djela počinio u ugostiteljskim objektima na području Rijeke iz kojih je otuđio novac i druge predmete. Ukupna materijalna šteta počinjena ovima kaznenim djelima se procjenjuje na oko 20 000 kuna, a oštećeni su riječki ugostiteljski obrti.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih sedam kaznenih djela teške krađe provaljivanjem te jedne krađe, kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Više sa portala torpedo.media ...