UNATOČ ŠTRAJKU VATROGASCI U AKCIJI Gori baraka na Rujevici

Autor: Portal Torpedo 17.03.2022

pozar_barake

Prema njezinim riječima misli da u baraci ima i životinja, odnosno kokoši i koza

Rijeka - Upravo je u tijeku intervencija Javne vatrogasne postrojbe Rijeka na gašenju požara barake koja se nalazi u blizini Interspara Rujevica.

Kako nam javlja čitatelja gori baraka koja se nalazi točno preko puta benzinske Crodux. Prema njezinim riječima misli da u baraci ima i životinja, odnosno kokoši i koza. Također, smatra da barake služe kao kokošinjci te ističe da treba javnost upoznati s 'odvratnim barakama i na živo zapaljenim životinjama'.

Podsjetimo, pripadnici JVP Rijeka jutro su započeli štraj do ispunjenja svojih uvjeta.

-Danas počinje štrajk riječkih vatrogasaca, prvi štrajk u hrvatskom novijem vatrogastvu. Do sada toga nije bilo. Na žalost primorani smo, poslije proteka svih razgovora s našim poslodavcem, postupka mirenja koji je uslijedio nakon toga nismo došli do rezultata, odnosno do ostvarenja naših traženih prava i ostvarili smo sve zakonske uvjete da stupimo u štrajk. Štrajk je počeo danas u 7 sati ujutro. Za građane ništa posebno se neće mijenjati, intervencije se odrađuju kao i do sad, više puta smo naglašavali bojazni nema, ugroze nečije i sigurnosti nema. Sve ostalo što se neće raditi vidljivo će biti najviše unutar naše postrojbe i prema nekim vanjskim subjektima, rekao je Goran Hibler predsjednik Sindikata vatrogasaca Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...