Utvrđuju se okolnosti i traže se sudionici tučnjave u Puli, za sad nema uhićenih

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 29.05.2022

wp-content/uploads/2021/12/policija-2400x1524 c-2.jpg

Policijski službenici provjeravaju okolnosti slučaja i pregledavaju snimke video nadzora, a sve kako bi utvrdili sudionike masovne tučnjave na pulskoj Rivi.

Pula - Pulska policija radi na utvrđivanju okolnosti, ali i samih sudionika tučnjave u Puli, u kojoj je prema saznanjima u ranim subotnjim jutarnjim satima sudjelovalo tridesetak mladića iz Pule i Rijeke. Riječ je, točnije o 20-ak Puljana i desetak Riječana – maturanata Elektrotehničke škole koji su u Puli boravili na trodnevnom izletu u sklopu proslave kraja srednjoškolskog obrazovanja.

Sukob je započeo oko 1 sat iza ponoći, svemu je prethodila svađa, a kad se tučnjava zahuktala alarmirana je policija. Nitko nije zatražio liječničku pomoć, a naknadno je utvrđeno da je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici provjeravaju okolnosti slučaja i pregledavaju snimke video nadzora, a sve kako bi utvrdili sudionike masovne tučnjave na pulskoj Rivi. Kako se doznaje, za sad još nitko nije priveden.

Zgrožen ovim događajem, učenicima, roditeljima i gradonačelniku Rijeke ispričao se pulski gradonačelnik Filip Zoričić i naglasio kako će napraviti sve što je u njegovoj moći da se ovakve stvari ne ponove, te kako očekuje da policija privede nasilnike.