Video snimkom ovjekovječeno zvjerstvo: Brnada je nesretnoj žrtvi skakao po glavi

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 08.02.2022

privodenje Brnade, ubojstvo Rijeka-01375

Čini se kako ni snaga čak trojice muškaraca nije bila dovoljna da podivljalog napadača spriječi u naumu.

Rijeka - Jutros je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci doveden Roman Brnada, osumnjičenik za stavično ubojstvo u centru Rijeke o kojem i dalje pristižu nove informacije. Kako donosi "Jutarnji list", na video snimci s nadzorne kamere koja je snimila cijeli događaj vidi se kako Brnada ustaje sa stolca i divljački nasrće na ženu koja je sjedila nasuprot njemu i bila udaljena otprilike metar i pol. Primio ju je objema rukama za glavu i krenuo se hrvati s njom. U tom trenutku prvo priskače konobar koji podivljalog 36-godišnjaka s jedne strane pokušava odvojiti od 67-godišnjakinje, a uskoro mu se pridružuju još dvojica muškaraca. Međutim, čini se kako ni snaga čak trojice muškaraca nije bila dovoljna da razjarenog napadača spriječi u naumu.

Brnada obara ženu na tlo iza šanka i kreće joj divljački skakati po glavi. To traje više od 15 sekundi, nakon čega je odjurio prema izlazu.

privodenje Brnade, ubojstvo Rijeka1

Kako doznaje "Jutarnji list", Brnada će u srijedu biti dovezen u Bolnicu za osobe lišene slobode jer je procijenjeno da je njegovo zdravstveno stanje takvo da nije za smještaj u riječki zatvor, ali je vjerojatno procijenjeno da je iz sigurnosnih razloga bolje smjestiti ga u samicu gdje neće imati doticaja s drugim zatvorenicima.

IZVOR: Jutarnji list