[VIDEO/FOTO] U požaru automobila u Ičićima isključen tehnički uzrok požara vozila, šteta se procjenjuje na pola milijuna kuna

Autor: Nikola Cvjetović 29.05.2022

icici pozar mulandovo 2022  1  Izgorjeli automobili u Ičićima

Uz novčarsku ustanovu, materijalno je oštećena i trgovačka tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Točan iznos materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Matulji - Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljima koji su tijekom prošle noći oštetili bankomat u Matuljima.

bankomat matulji eksplozija  5

Jučer je na mjestu događaja obavljen očevid kojim je utvrđeno kako su počinitelji oko 4 sata izazvali eksploziju uslijed koje su nastala oštećenja na bankomatu i dijelovima trgovine u kojoj je bankomat bio ugrađen. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a uz novčarsku ustanovu, materijalno je oštećena i trgovačka tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Točan iznos materijalne štete utvrdit će se naknadno. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se otkrili počinitelji kaznenog djela te utvrdile sve relevantne činjenice ovog događaja.

VIDEO

Isključen tehnički uzrok požara vozila u Ičićima

Policijski službenici Policijske postaje Opatije u suradnji sa službenicima Sektora kriminalističke policije ove Policijske uprave i s protupožarnim inspektorom, završili su očevid požara koji je jučer oko 3 sata izbio na dva automobila marke BMW na parkiralištu ispred turističkog objekta u Ičićima. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Opatija. Prema rezultatima očevida, za uzrok požara isključuje se tehnički čimbenik. U požaru su karoserije obaju automobila, njemačkih i zagrebačkih registracijskih oznaka, gotovo u potpunosti izgorjele. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na najmanje 500.000 kuna, a oštećeni su 55-godišnji njemački državljanin i zagrebačka tvrtka. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

bankomat matulji eksplozija  1
bankomat matulji eksplozija  4
bankomat matulji eksplozija  6