Croatia Airlines suspendirala direktnu avionsku liniju Rijeke i Munchena

Letova na ovoj liniji sigurno neće biti do kraja srpnja, a s obzirom na to da u Croatia Airlinesu još nisu donijeli konačnu odluku o tome hoće li uopće pokretati liniju između Munchena i Rijeke, obustavljena je prodaja karata i za razdoblje nakon srpnja

Rijeka – Svega dva dana nakon što smo objavili da Lufthansa neće pokrenuti sezonsku liniju između Munchena i Rijeke, iz hrvatske nacionalne aviokompanije potvrđeno je da je obustavljena prodaja karata na istoj liniji na kojoj prometuje i Croatia Airlines.

Kako javlja Croatian Aviation, Croatia Airlines je obustavila prodaju na jedinoj liniji iz Rijeke, onoj prema Munchenu, na kojoj je do početka izbijanja pandemije prometovala 3 puta tjedno (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) zrakoplovom DashQ400 kapaciteta 76 putnika.

Letova na ovoj liniji sigurno neće biti do kraja srpnja, a s obzirom na to da u Croatia Airlinesu još nisu donijeli konačnu odluku o tome hoće li uopće pokretati liniju između Munchena i Rijeke, obustavljena je prodaja karata i za razdoblje nakon srpnja.

Rijeke je tako ostala bez direktne linije prema Munchenu od strane obje kompanije (Lufthanse i Croatia Airlinesa) i praktički više nema vezu prema velikom europskom zrakoplovnom središtu, čime se uvelike smanjila mogućnost putovanja iz Rijeke prema europskim i svjetskim destinacijama.

Croatia Airlines prethodnih je godina prometovala jednom tjedno na liniji Rijeka – London Heathrow, no ta je linija ranije ukinuta.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!