CTK Rijeka organizira besplatnu edukaciju za dugotrajno nezaposlene za radno mjesto projektnog asistenta u provedbi EU projekata

CTK Rijeka organizira besplatnu edukaciju za dugotrajno nezaposlene za radno mjesto projektnog asistenta u provedbi EU projekata

Ilustracija

CTK Rijeka projektom RADAЯ, za koji su prijave otvorene do 30. rujna, provodi besplatan program intenzivnog osposobljavanja 16 dugotrajno nezaposlenih osoba srednje stručne spreme iz Primorsko-goranske županije za radno mjesto projektnog asistenta u provedbi EU projekata

Rijeka – U Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6/1, otvoreni su upisi na besplatnu edukaciju za dugotrajno nezaposlene (SSS), za radno mjesto projektnog asistenta u provedbi EU projekata. Prijave se primaju do 30. rujna.

Hrvatskoj nedostaju stručnjaci za povlačenje sredstava iz strukturnih i investicijskih EU fondova, pokazalo je istraživanje Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU i Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU.

Centar tehničke kulture Rijeka projektom RADAЯ, za koji su prijave otvorene do 30. rujna, provodi besplatan program intenzivnog osposobljavanja 16 dugotrajno nezaposlenih osoba srednje stručne spreme iz Primorsko-goranske županije za radno mjesto projektnog asistenta u provedbi EU projekata.

Polaznici edukacije osim verificiranog programa iz projektnog menadžmenta za projektnog asistenta izrade i provedbe EU projekata, po uspješnom polaganju završnog ispita steći će i međunarodno priznatu Europsku računalnu diplomu (ECDL). Polaznicima se osiguravaju troškovi prijevoza na edukaciju te obrok svaki dan za vrijeme trajanja edukacije.

Informacije o projektu RADAЯ, uvjetima i načinu prijave te načinu selekcije kandidata mogu se dobiti na web stranici CTK Rijeka.

Trošak osposobljavanja projekta Radar pokriven je sredstvima Europske komisije iz Europskog socijalnog fonda kroz istoimeni projekt koji zajedno provode Centar tehničke kulture Rijeka, Primorsko-goranska županija i SOS Rijeka – Centar za nenasilje i ljudska prava.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!