Damir Kedžo se u sklopu Ljeta na Gradini vraća na najljepšu riječku pozornicu

U sklopu jubilarnog 15. Ljeta na Gradini Kedžo će ponovno zapjevati na najljepšoj riječkoj pozornici na kojoj je održao prvi samostalni koncert u karijeri

Rijeka – O svestranom glazbeniku Damiru Kedži u posljednje se vrijeme govori u superlativima. Svoju je karijeru započeo 2003. godine, a glazbeni je izričaj gradio na svom osebujnom i prepoznatljivom vokalu. Posljednjih mjeseci posebno se ponosi titulom pobjednika Dore s pjesmom „Divlji vjetre“, samo jednom od hitova koje vjerna publika s oduševljenjem prihvaća.

U sklopu jubilarnog 15. Ljeta na Gradini ponovno će zapjevati na najljepšoj riječkoj pozornici, a upravo je na Trsatskoj gradini Kedžo održao svoj prvi samostalni koncert i ne skriva kako ovo mjesto za njega ima posebnu draž. Talentirani Kedžo nastavlja osvajati simpatije publike zbog čega je često okarakteriziran kao miljenik hrvatske estrade.

Svoju svestranost pokazao je kroz sudjelovanje i pobjedu u trećoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato i zapaženim nastupima u showu Ples sa zvijezdama, ali i brojnim mjuziklima u kojima se okušao i na kazališnim daskama. Njegov ga je specifičan glas doveo do brojnih nagrada i priznanja, kako od struke, tako i od publike koja će imati prilike uživati u njegovim izvedbama 25. srpnja. Kedžo je najavio kako će pred riječkom publikom izvesti neke od svojih brojnih hitova, ali i skladbe s novog albuma „Poljubi me sad“.

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music Shopu i putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 110 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta cijena iznositi 130 kn.

Koncert počinje u 21.30, a ulaz se za posjetitelje otvara se u 20.30. U cilju prevencije širenja virusa COVID-19 te očuvanja zdravlja posjetitelja i sudionika, program će se održati sukladno svim propisanim uputama i preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!