Dan ružičaste vrpce na Viškovu

Riječ je o tradicionalnoj akciji kojom Udruga žena operiranih dojki Nada iz Rijeke već 22 godine razvija svijest o važnosti prevencije raka dojke

Viškovo – Općina Viškovo pridružiti će se sutra obilježavanju Dana ružičaste vrpce. Riječ je o tradicionalnoj akciji kojom Udruga žena operiranih dojki Nada iz Rijeke već 22 godine razvija svijest o važnosti prevencije raka dojke. Evo poziva načelnice Općine Viškovo gđe Sanje Udović da se sutra, svi koji to mogu, pridruže obilježavanju ovog dana i sudjeluju u prikupljanju dobrovoljnih priloga.

-Sutra, 1. listopada između 10 i 11 sati posjetite štand na platou ispred Doma hrvatskih branitelja gdje će se Općina Viškovo pridružiti obilježavanju Dana ružičaste vrpce. Riječ je o tradicionalnoj akciji kojom Udruga žena operiranih dojki Nada iz Rijeke već 22 godine razvija svijest o važnosti prevencije raka dojke. Moj zamjenik Denis Mladenić bit će na štandu i svojim angažmanom pomoći u prikupljanju dobrovoljnih priloga za kupnju potrebne opreme riječkom KBC-u i za rad Udruge Nada. Pomognimo im u njihovom plemenitom radu. Hvala vam., stoji u objavi načelnice Sanje Udović.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }