Danas je Golden subota u Tower Centru Rijeka – Provjerili smo koje komade se isplati kupiti na akcijama

Sada je pravo vrijeme da obnovite svoju garderobu, kozmetičku torbicu ili možda osvježite svoj dom novim ukrasnim detaljem. Ove subote, od 9 do 22 sata moći ćete uživati u kupovini i pribaviti po povoljnijim cijenama sve one komade koje već tjednima “škicate”.

Svi ljubitelji dobrog shoppinga i odličnih pogodnosti danas će doći na svoje jer pred nama je još jedna Golden subota. Dućani Tower Centra pripremili su za vas razne popuste i prepuni su novih trendi komada s kojima ćete u stilu ispuniti svoje jesenske i zimske dane.

Sada je pravo vrijeme da obnovite svoju garderobu, kozmetičku torbicu ili možda osvježite svoj dom novim ukrasnim detaljem. Ove subote, od 9 do 22 sata moći ćete uživati u kupovini i pribaviti po povoljnijim cijenama sve one komade koje već tjednima “škicate”. Stoga – uzmite pod ruku svog najdražeg shopping partnera i zaputite se u svoje omiljeno shopping odredište.

Tower Lifestlye Magazin izdvojio je neke od jesenskih trendova koje se isplati ugrabiti na Golden suboti, a na linku možete provjeriti koje vas sve pogodnosti očekuju.

Nekoliko povoljnih artikala izdvojili smo u nastavku, a više ih pronađite na stranicama Tower Lifestyle Magazina.

REPLAY, 1.270 KN, NA GS 1.016 KN

LUXURY SPORT STORE, 2.399,00KN, NA GS 1.199,50kn