Danas je otvorena Opatijska ulica – u prvi plan iskočio velebni hotelski resort Hilton Costabella

Zbog izgradnje Opatijska ulica dobila je posve novi izgled i novu regulaciju prometa. Naime, uz hotel postavljen je rotor.

Rijeka – Nakon dužeg perioda Opatijska ulica na Costabelli danas je ponovno otvorena za sav promet, a ono što su brojni danas zamijetili jest da velebni hotelski resort Hilton Costabella čija se izgradnja privodi kraju. U tijeku opremanje soba namještajem, a i ostala hotelska oprema je počela dolaziti u hotel.

Brojni Riječani koji su se danas vraćali s kupanja, zaustavljali su se kako bi na trenutak promotrili  izgradnju ovog hotela s pet zvjezdica češkog investitora  Jaroslava Tresnjaka. Hotel bi prve goste trebao primiti početkom 2021. godine.

Zbog izgradnje Opatijska ulica dobila je posve novi izgled i novu regulaciju prometa. Naime, uz hotel postavljen je rotor. Ulica je također na jednoj dionici dobila novi asfalt i uličnu rasvjetu. Opatijska je dobila posve novi izgled, a kad se uskoro otvori i ovaj veliki hotelski resort i novo značenje.

Ovaj kompleks na šest katova s 132 hotelske sobe i 66 apartmana u vilama, odnosno 280 soba s 560 ležaja, te wellness centrom koji će se prostirati na preko 4.000 četvornih metara, natkrivenim i otvorenim bazenom te plažom, pružit će i najzahtjevnijim gostima usluge na visokoj razini.

Resort Hilton Costabella bit će reprezentativan, sve hotelske sobe i vile sadrže vlastite balkone ili terasu s pogledom na mor. Hotel će imati tri restorana: glavni restoran, restoran uz plažu i krovni restoran s pogledom na more, bar u predvorju, hotelski bar i osvježenja uz vanjski bazen i na plaži, Wellness centar, natkriveni i vanjski bazen, privatnu plažu, fitness-centar, igraonicu za djecu te reprezentativne salone.

Tijekom jednog od obilazaka resorta, direktor hotela Hilton Costabella Jose Luiz Ruiz kazao je kako je riječ o prvom resort hotelu lanca Hilton u Hrvatskoj.

– Ponosni što smo u mogućnosti da u ovaj kraj donosemo uslugu kakvu pružaju hoteli lanca Hilton. Naš lanac ima preko 6000 hotela povezanih u 17 branši, kao i preko 600 resort hotela smještenih u najrazličitijim, ali pomno odabranim lokacijama diljem svijeta. S obzirom na to da će Rijeka iduće godine biti prijestolnica kulture, te da je turizam u Rijeci u stalnom porastu, turizmu u ovom kraju predviđamo svijetlu budućnost. Lanac Hilton ima 5 objekata u Hrvatskoj, u Dubrovniku i Zagrebu, a hotelski Resort Hilton Costabella bit zasigurno će naš vodeći resort hotel u Europi iduće godine, kazao je Ruiz.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!