Danas se otvara čvor Matulji

Po završetku turističke sezone, vratiti će se još jedno kraće vrijeme privremena regulacija prometa, do završetka svih radova na izgradnji raskrižja o čemu ćemo od strane investitora, Hrvatskih cesta, biti pravovremeno izvješteni, stoji u objavi.

Matulji – Od strane voditelja gradilišta Hrvatskih cesta na raskrižju DC3 i DC8 (izlaz s tunelske ceste u Matuljima) izvješteni smo da će ovo raskrižje tijekom današnjeg dana biti vraćeno u funkciju po ranijem načinu prometovanja, objavljeno je na službenim stranicama grada Opatije.

– Koristimo priliku da se zahvalimo Hrvatskim cestama i izvođačima radova radi uvažavanja zahtjeva stanovništva i gospodarstva Liburnijske rivijere da se normalizacijom prometa izbjegnu štete koje bi u protivnom nastale zbog prometnih gužvi, zbrke i nezadovoljstva gostiju. Po završetku turističke sezone, vratiti će se još jedno kraće vrijeme privremena regulacija prometa, do završetka svih radova na izgradnji raskrižja o čemu ćemo od strane investitora, Hrvatskih cesta, biti pravovremeno izvješteni, stoji u objavi.

I. M. / PodUčkun.net

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!