Deveto izdanje Sajma mogućnosti održano je u sklopu preventivnog programa “Zajedno više možemo” u Centru Zamet

Sajmu je prisustvovalo više od tisuću učenika četvrtih razreda riječkih osnovnih škola kojima je prezentiran kulturno-zabavni program dvadesetak udruga i klubova.

Rijeka – U sklopu preventivnog programa „Zajedno više možemo“, u Centru Zamet održano je deveto izdanje Sajma mogućnosti.

Sajmu je prisustvovalo više od tisuću učenika četvrtih razreda riječkih osnovnih škola kojima je prezentiran kulturno-zabavni program dvadesetak udruga i klubova. Učenici su, uz sudjelovanje u natjecanjima potezanja konopa, skakanja u vrećama i utrkama, mogli pogledati parkour nastup, rad policijskog psa, nastup riječkih mažoretkinja, sportove taekwondo, kendo, streličarstvo i gimnastiku te plesne nastupe.

Sajam mogućnosti zbiva se s ciljem poticanja učenika u izvannastavne aktivnosti, zaštite djece i mladih od sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, kao i sa željom da se kroz razvijanje osjećaja suradnje svih subjekata društva djeluje prema primarnoj prevenciji kriminaliteta.

Manifestaciju su organizirali Policijska uprava Primorsko-goranska i Grad Rijeka, a događaju su nazočili zamjenik gradonačelnika Rijeke Nikola Ivaniš i načelnik PUPG Tomislav Dizdar.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!