Direktor Edi Kučan: 3. maj izdigao se iz mrtvih kao ptica feniks

Isplaćeno je devet zaostalih plaća i svih ovih ostalih plaća kako su išle mjesečno redovito. Osamsto radnika, uz to moram napomenuti preko 225 kooperanata radi u 3. maju danas, ističe pak povjerenik Sindikata metalaca Hrvatske za 3. maj Juraj Šoljić.

Rijeka – Evo mi uredno podmirujemo sve naše obaveze prema svim dobavljačima i radnicima, prema tome, zadovoljstvo vidim i ja. Ssobno sam zadovoljan jer vidim da je ovaj škver ponovno kao ptica feniks izrastao iz nečega gdje je bio gotovo mrtav, komentirao je za N1 poslovnu klimu u 3. maju njegov direktor Edi Kučan.

– Prije godinu dana, evo skoro 12 mjeseci smo počeli deblokirati račun. Isplaćeno je devet zaostalih plaća i svih ovih ostalih plaća kako su išle mjesečno redovito. Osamsto radnika, uz to moram napomenuti preko 225 kooperanata radi u 3. maju danas, ističe pak povjerenik Sindikata metalaca Hrvatske za 3. maj Juraj Šoljić.

Škver nije zaustavila ni koronavirus. Radi se nekoliko brodova. Pri kraju je brod za prijevoz vozia Siem. Siem Ashanti, nosač 7.000 automobila, 80 posto je gotov. Izgrađen je u 3. maju, ali je dio stečajne mase Uljanika. Žele ga unovčiti i jedni i drugi, ali prva dražba je propala, nema zaintersiranih.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!