Dječji festival Tobogan – Sutra je na programu Street art šetnja Sušačkim putevima murala i umjetničkih intervencija

Street art avantura započinje na stubama kraj O.Š. Centar na Sušaku, odakle će šetači krenuti putevima murala i umjetničkih intervencija prema Križanićevoj i Kontu, dok na završnoj postaji kraj Ex port Delte, posjetitelje očekuje gost – graffiti umjetnik Mosk

Rijeka – Sutra, u 18,30 sati na Stubištu Podhumskih žrtava na Sušaku započinje Street art edukativna šetnja, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Street art avantura započinje na stubama kraj O.Š. Centar na Sušaku, odakle će šetači krenuti putevima murala i umjetničkih intervencija prema Križanićevoj i Kontu, dok na završnoj postaji kraj Ex port Delte, posjetitelje očekuje gost – graffiti umjetnik Mosk. Voditelji i autori Street art šetnje su Ivana Lučić i gost umjetnik Mosk, a događanje je namijenjeno djeci od 6 godina naviše. Broj polaznika ograničen je na 15 (uz obaveznu roditeljsku pratnju), a za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na e-mail: mmsu.tobogan@gmail.com s naznakom naziva programa.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!